13:12:14

ShoreTel är en leverantör av en brilliant och okomplicerad företagskommunikation som består av prisbelönta ShoreGear IP telefon switchar och central administration med överlägsen enkelhet.

Med skalbar distribuerad arkitektur anpassas ShoreTel system med enkelhet både lokalt och internationellt i samråd med övrigt IT infrastruktur.

ShoreTel Communicator (UC) ersätter komplexitet med plug-and-play enkelhet i tal, video, data och mobil kommunikation.

ShoreTel All-In-One lösning ger 99,999% tillgänglighet i alla ingående komponenter

ShoreTel garanterar lägsta TCO (Total Cost of Ownership) för Unified Communication. Låt dig inte luras av låga up front kostnader då dessa enbart representerar 25% av den totala kostnaden.

Läs mer...

 

 

Innovativa kommunikationssystem

Aastra är en världens ledande leverantörer av telefonsystem. Med öppen standard och modulär uppbyggnad kan företag utveckla sitt system i takt med att behoven ökar.

Aastra IntelliGate är ett s.k. Hybrid System som kombinerar det bästa från den traditionella digitala telefonväxeln med moderna IP kommunikation och avancerade applikationer.

Vi på TelecomExperten har jobbat med Aastra IntelliGate sedan före milleniumskiftet då systemet hette Ascom Ascotel. Med en installerad kundbas på över 200 system så kan vi utan att överdriva klasificera oss som en av de största och mest erfarna återförsäljare av Aastra IntelliGate i Sverige.

Läs mer...

Headset

 

Stort urval av trådlösa och trådbundna proffesionella headset  från bl.a. Plantronics och Jabra som passar all typer av telefoner.

 

Operatör

 

Vi hjälper er som kund med förhandling av avtal och löpande tjänster med er operatör. Vi samarbetar med Telia, Telenor, Tele2, Verizon och TDC

 

Konferens

För att erbjuda de bästa lösningarna för audio, web och video konferens har vi kompletta lösningar från ShoreTel, Polycom, Netsmart och Konftel.